FASCINATION ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO

Fascination About verificare istoric auto

Fascination About verificare istoric auto

Blog Article

E significant de mentionat ca multi dintre acesti furnizori de rapoarte ofera atat variante gratuite, cat si platite. Daca ai nevoie doar de informatii de baza, variantele gratuite pot fi suficiente.

Chiar dacă vehiculul tău are un trecut tulburat, o să-l vinzi mai fast cu o verificare a istoricului.

informatii despe componente - daca mulajele, barele de protectie, oglinzile si manerele au aceeasi culoare cu cea a caroseriei sau nu

Nimeni nu vrea un vehicul cu daune ascunse. Acest lucru ar putea duce la un preț exagerat sau la probleme de siguranță la drum.

In functie de ce fel de informatii sunt codificate de catre producator in seria de sasiu, aceasta sectiune a raportului ti le va prezenta integral sau partial.

In concluzie, nu uita sa verifici seria sasiului inainte de a cumpara o masina SH. Acest pas simplu, dar esential, te va ajuta sa obtii informatii cruciale despre istoricul si autenticitatea masinii si sa faci o achizitie inteleapta si sigura.

Vrei sa obtii cazierul auto? Iata care este noua procedura valabila din 2021! Sfaturi utile

De asemenea, poti afla daca a fost respectat programul de revizii si intretinere al masinii, lucru ce poate influenta durabilitatea si performanta acesteia.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Pe lângă importatorii independenți există jucători pe piață sub forma unor companii (dealeri) care importa masini la comandă sau completează stocurile cu masini populare precum citeste mai mult modele ale grupului VAG.

O parte din informaţiile afişate aici sunt gratuite, însă există şi day treatment se obţin doar contra Expense.

Este crucial de mentionat ca, desi verificarea free of charge ofera o multime de informatii utile, exista anumite lucruri pe care nu le vei gasi in raportul gratuit. Pentru a obtine informatii mai detaliate, exista optiuni de upgrade care iti ofera rapoarte mai full despre istoricul unei masini.

Asadar, nu ezita sa folosesti aceasta aplicatie gratuita si de incredere pentru a te asigura ca faci alegerea corecta in ceea ce priveste vehiculul dorit.

Cazierul auto este un document in treatment sunt mentionate sanctiunile auto primite de un sofer din cauza ca nu a respectat regulile de circulatie pe drumurile publice. Perioada vizata de cazier este de five ani.

Report this page